Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Conflict Coaching

Loopt de communicatie muurvast en stagneert de samenwerking? Komt u er samen niet uit maar is er nog wel de intentie om het met elkaar op te lossen? Dan kunt u kiezen voor Conflict Coaching. Conflicten kunnen (hoe paradoxaal?) de weg naar contact zijn. Als onafhankelijk coach gaat Veltman Coacht samen met u en de andere partij in gesprek en op zoek naar een oplossing voor het probleem.

Dialoog sessies

Dikwijls mist de verbinding en het vertrouwen tussen het management/directie en de uitvoerende professionals. Er wordt voor elkaar gedacht in plaats van met elkaar. Het gezamenlijk belang - goede zorg en hulp voor de cliënt – dreigt uit het oog verloren. Veltman Coacht belegt dialoog sessies en helpt de verbinding te herstellen en weer focus te brengen naar waar het in essentie om draait.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren