Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Intercollegiale ondersteuning

Een kleine groep mensen coachen is een uitermate effectieve methode. Onder gelijken in de werkcontext bestaat herkenning en ontstaat een dynamiek waarin mensen van elkaar leren. Soms zit de professional vast in de denkkader. Helpende vragen en collegiaal advies maken dat er meer te kiezen is. Hierop kun je als professional - toegerust met nieuwe energie - weer verder.

Het startpunt is de vraag van de probleeminbrenger of van de intervisiegroep. Aan de hand daarvan wordt een passende intervisiemethode gekozen. Scherpe vragen, doch met humor en mildheid werken verbindend en zijn hoofdingrediënten van Veltman Coacht. Deze vormen de basis voor voldoende veiligheid en openheid, hetgeen essentieel is om van elkaar te kunnen leren.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren