Individuele coaching voor (zorg) professionals

Ondersteuning & advies bij de volgende stap in je ontwikkeling

Individuele coaching houd je scherp in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Waar sta je nu en waar wil je zijn? Goed om regelmatig op te reflecteren.

Rick Veltman spiegelt jou bij de uitdagingen die je tegenkomt in je leven. Dit altijd vanuit jouw essentie en kernkwaliteiten zodat je meer kunt leven vanuit jouw potentieel.

Zelfonderzoek: wie ben ik, wat wil ik en wie wil ik zijn?

Vanuit mijn visie zijn wij mensen krachtige wezens met een enorm potentieel. Door onze opvoeding en scholing hebben we allerlei constructen opgebouwd die herzien mogen worden.

Terwijl jij aan het stuur zit, reis ik met je mee. Samen onderzoeken we jouw essentie en unieke kwaliteiten. Doordat je hier zicht op krijgt zul je de wereld en de uitdagingen op jouw pad op een andere manier – meer in lijn met jouw essentie – kunnen gaan benaderen. 

Vanuit dit nieuwe verruimde bewustzijn kun je opnieuw kiezen en jouw doelen realiseren en meer flow in je leven brengen.

Werkwijze individuele coaching & tarief

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we waaraan jij wilt werken en hoe ik je daarbij kan helpen. Het is belangrijk dat er een klik is en jij je comfortabel voelt met mij als coach.

Het tarief voor particulieren is € 125,00 inclusief btw per uur.
Het zakelijk tarief is €125,00 exclusief btw per uur.

De duur en het verloop van het traject is maatwerk. Veelal zijn er 5 tot 8 gesprekken nodig.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten of kennis maken, neem contact op met Rick Veltman.

Coaching voor professionals in de zorg en andere sectoren

Rick Veltman biedt coaching, intervisie en begeleiding aan professionals in het sociale domein. Denk daarbij aan jeugdzorg, thuiszorg, ouderenzorg, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg en gemeentelijke zorginstanties.

Dit doet hij vanuit zijn jarenlange ervaring in de jeugdzorg en als (team)coach en intervisor.

Het is zijn missie professionals, jeugdbeschermers en zorgverleners te sterken in hun persoonlijke kracht en ontwikkeling teneinde de kwaliteit op de werkvloer te verbeteren. Dus meer plezier, tijd voor reflectie en minder uitval.