Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

The meaning of life is to find your gift. 

The purpose of life is to give it away.

- Pablo Picasso

Veltman Coacht:

  • Teams op weg naar zelforganisatie.
  • Organisaties in de transitie naar zelforganisatie.
  • Managers leiding te geven aan zelforganiserende teams.
  • De dialoog tussen de verschillende disciplines binnen of buiten de organisatie.
  • Professionals in de bevordering van zelfreflectie en deskundigheid met behulp van intervisie.
  • Communicatie wanneer de samenwerking vastloopt.

Rick Veltman, teamcoach, intervisor en adviseur heeft ruim 20 jaar ervaring in de jeugdzorg en de zorgsector als begeleider, teamleider, casusregisseur en jeugdbeschermer. Sinds 2010 is hij zich meer gaan toeleggen op de coaching van collega’s, teamcoaching en intervisie. Hij is geschoold als coach, counselor en teamcoach. Naast zijn werk als jeugdbeschermer is hij trainer bij Moetd op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling

Wat anderen zeggen over Rick Veltman:

“Rick is verbindend in zijn communicatie. Onder zijn coaching ontstaat dikwijls een sfeer van openheid waar ruimte is voor wat mensen echt beweegt. Rick heeft oog voor wat er is en benoemt dit zonder omwegen. Soms is hij confronterend, maar altijd vanuit contact en respect voor de ander en vanuit de intentie elkaar verder te helpen.”

Visie

De organisatie zijn wij allemaal. Een systemische visie maakt je bewust van je eigen referentiekader en erkent dat je onderdeel bent van het systeem waarin je functioneert. Samen beïnvloeden we elkaar en vanuit dat bewustzijn is er een basis om samen mooi werk te creëren en het beste uit onszelf te halen. 

Mensen excelleren wanneer zij aangesproken worden op de eigen kracht, deskundigheid en autonomie. Zelfsturing is daarbij eengeeft je de mogelijkheid   

Veltman Coacht werkt vraag- en oplossingsgericht. Maak van een probleem een vraag en het brein wordt creatief met positieve actie als gevolg. Het genereert nieuwe en werkbare oplossingen.

De snel veranderende tijd vraagt professionals en teams die snel en flexibel in kunnen spelen op wat de omgeving vraagt. Wat nodig is een management wat een visie heeft en richting geeft aan de teams. Teams krijgen dan het vertrouwen om binnen de gestelde kaders het werk zelf te regelen. Zelfsturing is geen doel op zich, maar een middel waardoor de inhoud van het werk, het primaire proces, leidend gemaakt wordt in de organisatie.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren