Over Veltman Coacht - Rick Veltman

“The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away.”

– Pablo Picasso –

De quote van Picasso inspireert mij op zowel mijn persoonlijke als mijn professionele pad. Leven en werken vanuit eigen kracht en kwaliteit maakt dat we met elkaar de wereld mooier kunnen maken.

Ervaring en eigenschappen

Zo’n 25 jaar werk ik in de (jeugd)zorg en het sociale domein. Ik ben bekend met gedragsproblematiek van jongeren en gezinsdynamieken en ik heb gewerkt bij diverse gecertificeerde instellingen en bij Veilig Thuis. Ik was teamleider in de verstandelijk gehandicapte zorg en ook was ik trainer huiselijk geweld en kindermishandeling.

Rick Veltman

Sinds 2010 ben ik actief als coach, teamcoach en intervisor. Ook help ik teams op weg naar zelfsturing en help ik professionals en teams door middel van ‘coaching on the job’. Mijn kracht zit hem in het waarnemen van het onuitgesprokene, het niet-geziene en het weer zichtbaar maken. Alles mag er zijn en we mogen het er dan ook over hebben. Mijn coachstijl is desondanks oplossingsgericht en interactief.

Testimonials