Werkwijze coaching en begeleiding

Coaching en begeleiding, individueel of voor teams, is maatwerk en afhankelijk van de vraag van de cliënt en/of opdrachtgever.

Oriëntatie gesprek

Overweeg je coaching of begeleiding voor je team, je organisatie of jezelf, neem gerust contact op met Rick Veltman van Veltman Coacht. Dan overleggen wij of jouw vraag past bij mijn aanbod en of er een klik is, zodat wij effectief kunnen samenwerken.

Intake of vraagverhelderingsgesprek

Individuele coaching
In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we waar jij aan wilt werken en hoe ik jou daarbij kan helpen. Het is belangrijk dat er een klik is en jij je comfortabel voelt met mij als coach.
Voelt het goed en wil je een coachtraject met mij aangaan dan zal ik een coachcontract opmaken.

Intervisie
Rick Veltman biedt intervisie in het sociale domein. Wilt u meer weten dan kunt u contact met mij opnemen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we wat ik voor uw organisatie en medewerkers kan betekenen.

Voor startende jeugdprofessionals biedt Veltman Coacht een speciaal programma. Kijk voor informatie op de pagina Intervisie of neemt u contact op met Rick Veltman.

Teamcoaching
In een vrijblijvend gesprek bespreken we de vragen die er leven in het team en/of de organisatie en wat men zou willen bereiken met teamcoaching. Zo’n eerste gesprek geeft al richting aan een mogelijk coachtraject
Vervolgens is het van belang dat er ook in het team commitment en overeenstemming is over de doelen en de wijze van coaching. Dit is van essentieel belang voor een goede start van het coachtraject.